Glavočić podnijela ostavku, iz Podgorice dolazi Danica Ćeranić

Ona je zvanično obavijestila i zaposlene u TO da je podnijela ostavku i da će uskoro predati tu dužnost novom direktoru koga tek treba da imenuje Izvršni odbor TO
21250 pregleda 31 komentar(a)
Gabrijela Glavočić, Foto: Radio Tivat
Gabrijela Glavočić, Foto: Radio Tivat
Ažurirano: 03.02.2020. 18:32h

Direktorica Turističke organizacije Tivat, Gabrijela Glavočić, danas je iznenada podnijela ostavku na tu funkciju.

„Tačno je da sam predsjedniku Skupštine Turističke organizacije Tivat (gradonačelniku dr Siniši Kusovcu – prim.aut.) i Izvršnom odboru TO podnijela ostavku. Razlozi za to su lične prirode i ne bih o tome sada javno govorila. Očekujem da Izvršni odbor moju ostavku formalno usvoji na svojoj prvoj narednoj sjednici.“- kazala je „Vijestima“ Glavočić.

Ona je zvanično obavijestila i zaposlene u TO da je podnijela ostavku i da će uskoro predati tu dužnost novom direktoru koga tek treba da imenuje Izvršni odbor TO.

Gabrijela Glavočič (DPS) je na čelo TO Tivat dopla u septembru 2016.godine iz Porto Montenegra gdje je radila u tamošnjem uslužnom sektora za vlasnike nekretnina u tom nautilko turističkom centru.

Ona je tada na mjestu direktorce TO zamijenila Bernardu Moškov (SDP) koja se povukla pod političkim pritiskom DPS i njenih koalicionih partnera SD i HGI da sa funkcionerskih mjesta u lokalnoj upravi Tivta nakon lokalnih izbora 2016., „počiste“ sve kadrove SDP koja je prethodno dugi niz godina bila članica vladajuće koalicije u tom gradu.

Prema nezvaničnim informacijama, Gabrijelu Glavočić će na čelu TO Tivat najvjerovatnije naslijediti Danica Ćeranić, Podgoričanka koja radi u Nacionalnoj turističkoj organizaciji Crne Gore

Bonus video: