Glendža pisao Stankoviću: Dokle se stiglo sa izviđajem?

On je kazao da je dokazao da je na djelu organizovani kriminal i korupcija u kojem su učestvovali, rukovodioci Opštine Budva i rukovodstvo “Parking servisa”
11 komentar(a)
Radomir Glendža (Novina)
Radomir Glendža (Novina)
Ažurirano: 19.05.2015. 19:34h

Radomir Glendža iz Budve zatražio je da ga primi vrhovni državni tužilac Ivica Stanković, kako bi mu saopštio dokle je stigao izviđaj na osnovu krivičnih prijava koje je podnio.

"Od maja 2013. do septembra 2014. godine, podnio sam više krivičnih prijava zbog izgradnje garaže u Rafailovićima. Zbog pljačke 3,5 miliona eura na ime izgradnje garaže, zataškavanju iste i pljačke koja se u dužem vremenu dešava u budvanskom preduzeću "Parking servis". Dugogodišnji nerad garaže i zataškavanje, doveli su do velikog finansijskog minusa2, tvrdi Glendža.

On je kazao da je dokazao da je na djelu organizovani kriminal i korupcija u kojem su učestvovali, rukovodioci Opštine Budva i rukovodstvo “Parking servisa”.

"Kao plod toga smo, moja supruga i ja ostali bez posla, a danas me ti isti razvlače po sudovima kako bi me što više finansijski iscrpili, a time i kaznili, zbog mog časnog ukazivanja na njihove nečasne radnje", kaže Glendža.

Istakao je da je sa svim u više navrata upoznao i Stankovića i da je odgovor njegovih zamjenika bio da je sve još u izviđanju.

Bonus video: