Gorica je Podgoričanima jedina odbrana od stresa

Penzioner Veselin Lekić, koji je redovan posjetilac Gorice, kazao je da je proteklih dana bilo puno “svijeta” na najljepšem gradskom izletištu
60 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.01.2012. 17:07h

Ako je suditi prema broju posjetilaca, glavno podgoričko izletište Gorica i za vrijeme novogodišnjih praznika omiljeno je mjesto za rekreaciju Podgoričana koji kažu da je bolje praznične dane provesti u prirodi na otvorenom nego u kafanama i zatvorenim prostorijama.

Penzioner Veselin Lekić, koji je redovan posjetilac Gorice, kazao je da je proteklih dana bilo puno “svijeta” na najljepšem gradskom izletištu.

"Godinama se rekreiram na Gorici jer je lijepa i bogom dana za podgorički narod, ali problem je što se ne održava. Mobilijar je devastiran, izlomljen i pokraden, da bog sačuva. Moj utisak je da se malo čuva, jer prije desetak dana kada je zatvorena kapija na ulazu, kolima su ulazili na stazu pojedini. Takođe, ima puno životinja, pasa bez zaštitnih korpi, koji plaše narod i zagađuju staze izmetom", rekao je Lekić.

Novembar: Pošumljavanje Gorice

Pavle Goranović lijepo vrijeme juče je iskorisio da sa ćerkama prošeta Goricom.

"Često dolazim sa ćerkama koje vole da trče i beru cvijeće na Gorici, koja je najljepše mjesto u gradu i za odrasle i za djecu. Jedan krug na otvorenom i čistom zraku puno je ljepši nego na ulici, asfaltu, jer se čovjek pročisti u svakom smislu", istakao je Goranović.

Galerija

Bonus video: