Govedarici i Mićunoviću Nagrada oslobođenja Nikšića

"Nakon donošenja Odluke o dodjeli Nagrade oslobođenja Nikšića za 2018.godinu, Žiri je obaviješten da je predsjednik Opštine donio Odluku o dodjeli Povelje Opštine Nikšić, gospođi Tatjani Vukićević, heroini našeg doba, kako su je nazvali sugrađani, koja je donirala bubreg dvadesetogodišnjem Nikoli Mijuškoviću, za humanost i ista će biti uručena na Svečanoj sjednici Skupštine opštine Nikšić, 18. septembra"
78 pregleda 3 komentar(a)
Nikšić grad, Foto: Svetlana Mandić
Nikšić grad, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 07.09.2018. 17:15h

Žiri za dodjelu Nagrade oslobođenja Nikšića većinom glasova svih članova, donio je Odluku da se Nagrada oslobođenja Nikšića za 2018.godinu dodijeli Dušanu Govedarici, za ukupno književno stvaralaštvo i Branislavu Mićunoviću za doprinos razvoju kulture u opštini Nikšić.

"Nakon donošenja Odluke o dodjeli Nagrade oslobođenja Nikšića za 2018.godinu, Žiri je obaviješten da je predsjednik Opštine donio Odluku o dodjeli Povelje Opštine Nikšić, gospođi Tatjani Vukićević, heroini našeg doba, kako su je nazvali sugrađani, koja je donirala bubreg dvadesetogodišnjem Nikoli Mijuškoviću, za humanost i ista će biti uručena na Svečanoj sjednici Skupštine opštine Nikšić, 18. septembra", navodi se u saopštenju SO Nikšić.

Bonus video: