Građevinski fakultet: Ispisivanje studenata koji ne izvršavaju obaveze iz ugovora

Fakultet najavio da će zaključno 25. oktobrom biti ispisani studenti magistarskih i doktorskih studija koji ne izvrše upis, odnosno prijavu kredita, uz odgovarajuću uplatu, za studijsku 2019/20. godinu
2233 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Boris Pejović
Ilustracija, Foto: Boris Pejović

Građevinski fakultet Univerziteta Crne Gore objavio je da će zaključno sa petkom, 25. oktobrom, biti ispisani svi studenti magistarskih i doktorskih studija koji ne izvrše upis, odnosno prijavu kredita, uz odgovarajuću uplatu, za studijsku 2019/20. godinu.

"Građevinski fakultet će, shodno članu 106 Zakona o visokom obrazovanju i članu 146 Statuta Univerziteta Crne Gore, sprovoditi postupak ispisa studenata koji ne izvršavaju svoje obaveze iz ugovora o studiranju. Neizvršavanje obaveza predstavlja: nepohađanje nastave u toku cijele godine, neupisavanje naredne godine studija, odnosno propuštanje ponovljenog prijavljivanja zaostalih predmeta iz prethodne godine studija u propisanom roku, a da pri tom ne miruju prava i obaveze studenta utvrđene Zakonom o visokom obrazovanju i Statutom Univerziteta Crne Gore", navodi se u saopštenju Građevinskog fakulteta.

Bonus video: