Gradonačelnik Tivta imao udes sa službenim vozilom

Službeni automobil „reno megan“ gradonačelniku Novoselu ustupljen je na neograničeno korišćenje, ali sudeći prema ležernom dres-kodu Novosela, u vrijeme nezgode on teško da je sa opštinskim automobilom bio na službenom zadatku
158 pregleda 32 komentar(a)
Ivan Novosel, Foto: Siniša Luković
Ivan Novosel, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 16.08.2015. 17:54h

Gradonačelnik Tivta Ivan Novosel (DPS) bio je akter manje saobraćajne nesreće koja se oko 18.15 časova desila na Jadranskoj magistrali u Tivtu, u blizini benzinske pumpe Jugopetrola.

Novosel je upravljao službenim automobilom Opštine Tivat „reno megan“ (TV CG 002) i našao se „u sendviču“ između kombija „mercedes vito“ (BD LTVIP) i „gola III“ (TV AJ 500), koji je u gradonačelnikov automobil udario otpozadi.

U nezgodi, kojoj je po svemu sudeći kumovao i klizav kolovoz nakon kiše, srećom nije bilo povrijeđenih, a pričinjena je i manja materijalna šteta. Opštinski „reno“ zadobio je manja oštećenja na prednjem i zadnjem dijelu, a uviđaj na mjestu udesa obavila je tivatska policija.

Službeni automobil „reno megan“ (TV CG 002) gradonačelniku Novoselu ustupljen je na neograničeno korišćenje, ali sudeći prema ležernom dres-kodu Novosela, u vrijeme nezgode on teško da je sa opštinskim automobilom bio na službenom zadatku.

Bonus video: