Herceg Novi: Djeda Mraz obišao djecu iz seoskih mjesnih zajednica

Za djecu je organizovana radionica izrade novogodišnjih čestitki, čiji će motivi biti iskorišćeni za čestitku Agencije za razvoj i zaštitu Orjena, odnosno Turističke organizacije Herceg Novog
170 pregleda 0 komentar(a)
Mališani se družili sa Djeda Mrazom, Foto: Slavica Kosić
Mališani se družili sa Djeda Mrazom, Foto: Slavica Kosić

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika Agencija za razvoj i zaštitu Orjena je uz podršku Opštine Herceg Novi i Turističke organizacije Herceg Novi, upriličila program za djecu koja žive u seoskim mjesnim zajednicama Kruševice, Mokrine, Kameno-Žlijebi i Ubli.

Program je održan u školskim prostorijama područnog odjeljenja na Kruševicama.

Za djecu je organizovana radionica izrade novogodišnjih čestitki, čiji će motivi biti iskorišćeni za čestitku Agencije za razvoj i zaštitu Orjena, odnosno Turističke organizacije Herceg Novog.

Glavni događaj je svakako bio dolazak Djeda Mraza, koji je u druženju i igri sa najmlađima dijelio prigodne novogodišnje paketiće. Uz neizostavnu zajedničku fotografiju, svako dijete je dobilo priliku za fotografisanje sa najomiljenijim Djedom na planeti, nakon čega je organizovana i novogodišnja žurka. Vrijedne kruševičke domaćice su pripremile domaće poslastice.

Ovaj događaj je jedan u nizu u programu Agencije, osmišljenom između ostalog za pružanje podrške podorjenskom stanovništvu, koje čini nezaobilazni segment uspješnog funkcionisanja Parka prirode „Orjen“, saopšteno je iz Agencije za razvoj i zaštitu Orjena.

Galerija

Bonus video: