Hilal dijelio pakete sa hranom i novac za liječenje

"Za pomoć u namirnicama pobrinuo se anonimni donator A.B, koji već nekoliko mjeseci unazad obezbjedjuje pomoć za najmanje pet porodica mjesečno", saopšteno je iz fonda
709 pregleda 0 komentar(a)
Aktivisti humanitarnog fonda
Aktivisti humanitarnog fonda

Aktivisti humanitarnog fonda Hilal prethodna tri dana dostavili su pomoć za deset porodica iz Bijelog Polja, Berana i Prijepolja.

Iz te humanitarne organizacije je saopšteno da su, prema potrebi, dijeljeni paketi sa osnovnim životnim namirnicama i novac za liječenje.

“Za pomoć u namirnicama pobrinuo se anonimni donator A.B, koji već nekoliko mjeseci unazad obezbjedjuje pomoć za najmanje pet porodica mjesečno. Osim ove vrste pomoći, obezbijedjeno je i donirano 600 eura za liječenje Miodraga P. iz Petnjice. Sredstva su obezbijedjena od strane Džemata CCINS Diekirch iz Luksemburga, tj. Irfan ef. Hasanovića i fonda Hilal. Više puta do sada se pokazala vrlo plodna i bratska saradnja džemata Diekirch i Hilal fonda. Ovakvim primjerima pokazujemo da zajedničkim snagama možemo postići bolje i efektivnije rezultate, posebno na polju gdje Islam preporučuje vrlo aktivnu igru”, saopšteno je iz fonda Hilal.

Bonus video: