Hotel “Regent” na sajmu kongresnog turizma u Ljubljani

Ove godine je 126 izlagača (hoteli, kongresni centri i brojne agencije) poklonilo povjerenje organizatorima sajma
1 komentar(a)
Regent Porto Montenegro, Foto: Siniša Luković
Regent Porto Montenegro, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 23.01.2015. 14:30h

Elitni tivatski hotel “Regent Porto Montenegro” predstavio je svoju ponudu na sajmu kongresnog turizma “Conventa” koji je u protekla dva dana održan u Ljubljani.

Ta berza već nekoliko godina okuplja brojne izlagače sa područja jugoistočne Evrope - ove godine je 126 izlagača (hoteli, kongresni centri i brojne agencije) poklonilo povjerenje organizatorima sajma.

“Predstavnici hotela po prvi put su predstavili tivatski 'Regent Porto Montenegro' kroz brojne direktne sastanke sa organizatorima kongresa, seminara i konferencija iz regiona i Evrope. Posjetama sajmovima koji se odnose na kogresni turizam; ciljanim promotivnim aktivnostima i brojnim mogućnostima za organizaciju dopunskih edukativnih izleta očekujemo da 'Regent Porto Montenegro' na međunarodnom kongresnom tržištu dobije epitet nezaobilaznog izbora za konferencijski turizam. To bi omogućilo brojnije posjete ne samo hotelu već i Tivtu, i čitavoj Boki Kotorskoj, u predsezoni i postsezoni,” saopštila je juče Elena Ljiljanić, PR menadžer “Regent Porto Montenegro” hotela.

Moderni konferencijski sadržaji ovog hotela se sastoje od elegantne banket sale “Teodo” kapaciteta do 200 ljudi i nekoliko manjih sala za sastanke idealnih za svečane dogadjaje. Svi konferencijski kapaciteti nalaze se na prvom spratu i uživaju pogled na tivatsku marinu Porto Montenegro.

Bonus video: