Hristijan Kostić prva rođena beba u Župi u 2020. godini

Novac i odjeću predsjednik MZ Dragoljub Radulović, uručio je Vanji i Dejanu Kostiću, roditeljima malog Hristijana
1333 pregleda 0 komentar(a)
MZ Župa poklonila 150 eura i odjeću, Foto: MZ Župa
MZ Župa poklonila 150 eura i odjeću, Foto: MZ Župa

Savjet Mjesne zajednice (MZ) Župa nikšićka i ove godine, četvrtu zaredom, prvu novorođenu bebu u pomenutoj MZ častio je sa 150 eura i prigodnom odjećom. Novac i odjeću predsjednik MZ Dragoljub Radulović, uručio je Vanji i Dejanu Kostiću, roditeljima malog Hristijana koji je rođen 8. januara.

„Ova aktivnost je jedna u nizu koje za cilj imaju da daju punu podršku najmlađim stanovnicima našeg mjesta, a isto tako da uputi poruku svim državnim institucijama da u svojim planovima predvide ovakve i slične aktivnosti koje će doprinijeti da stanovnici u ruralnim područjima osjete pažnju i dobiju satisfakciju što i pored mnogih infrastrukturnih problema ne napuštaju svoja ognjišta nego i šire svoje porodice i na taj način jačaju temelje i svoga mjesta i svoje države Crne Gore”, kazao je Radulović.

Prema njegovim riječima Savjet će i tokom 2020.godine nastojati da nastavi kontinuitet svih aktivnosti koje je sprovodio u poslednje četiri godine i na taj način pokaže da se “građanskim aktivizmom može nabolje, mijenjati slika svog mjesta”. Radulović se zahvalio svim privrednim društvima i pojedincima koji će i u ovoj godini pomoći da se predviđene aktivnosti realizuju na najbolji način.

Bonus video: