Tradicionalni IDEA novogodišnji karavan obišao mališane u bolnicama - Vijesti.me
IDEA I PARTNERI DONIRAJU 10.000 EURA DJEČIJOJ BOLNICI U PODGORICI

Tradicionalni IDEA novogodišnji karavan obišao mališane u bolnicama

IDEA kontinuirano realizuje društveno odgovorne aktivnosti, kako bi unaprijedila kvalitet života zajednice u kojoj posluje

Karavan u Dječkoj bolnici u Podgorici
Karavan u Dječkoj bolnici u Podgorici (Foto: Boško Purić)

Donoseći prazničnu čaroliju i novogodišnje paketiće, IDEA novogodišnji karavan je, treću godinu za redom, obišao dječiju bolnicu i sva dječija odjeljenja širom Crne Gore. Karavan je posjetio Podgoricu, Bijelo Polje, Berane, Pljevlja, Nikšić, Kotor, Bar i Cetinje, gdje su zaposleni u IDEI, Deda Mraz i maskota Kodi obradovali mališane, trudeći se da im uvesele vrijeme koje provode na liječenju.

“IDEA novogodišnji karavan je tradicionalna volonterska akcija naših zaposlenih. Svi zajedno biramo i pakujemo poklone, zahvalni na prilici da pažnju, osmijeh i ljubav poklonima onima kojima su sada najpotrebniji – a to su mališani u bolnicama. Već treću godinu za redom, njihove iskrene reakcije su naš najdraži novogodišnji poklon. Srećni smo što su nam se u toj namjeri priključili i naši partneri, sa kojima smo zajedno obezbijedili donaciju za bolničku opremu koja će unaprijediti liječenje djece. U akciji je uključeno više od 100 zaposlenih iz različitih krajeva Crne Gore. Osim što drugima donosimo prazničnu čaroliju, kroz IDEA karavan je i sami doživimo”, saopštila je direktorica marketinga u IDEI Jelena Doderović.

Posjeti karavana najviše su se obradovali u Institutu za bolesti djece u Podgorici, kojem će IDEA zajedno sa partnerima donirati potrebnu bolničku opremu u vrijednosti od 10 000 eura.

„Kolektiv Instituta za bolesti djece i Klinički centar Crne Gore se zahvaljuju IDEI na već sada tradicionalnoj novogodišnjoj posjeti, zahvaljujući kojoj ćemo dijelom olakšati boravak djece u bolnici uoči praznika. Cijenimo njihovu pažnju, društvenu odgovornost i donaciju, koja će unaprijediti brigu o djeci u Institutu“, rekao je direktor Instituta Saša Radović.

IDEA novogodišnji karavan je tradicionalna aktivnost koju IDEA sprovodi uz institucionalnu podršku Ministarstva zdravlja.

„Raduje činjenica da na putu brige o zdravlju najmlađih institucije imaju podršku društveno odgovornih kompanija, a kada je riječ o IDEA-i, onda govorimo već i o tradicionalnom odnosu ove kompanije prema onima koji imaju posebnu važnost u svakom društvu. Kada udružimo snage možemo biti sigurni da ćemo do cilja stići brže, a zdravlje djece jeste naš cilj i imperativ od kojeg nećemo odustati“, navela je PR Ministarstva zdravlja Jelena Rabrenović.

IDEA kontinuirano realizuje društveno odgovorne aktivnosti, kako bi unaprijedila kvalitet života zajednice u kojoj posluje. Jednu od osnovnih ciljnih grupa čine najmlađi, zbog kojih, osim u zdravstveni sistem, ulaže i u razvoj sporta i životne sredine.

[PROMO SADRŽAJ]


Vidi sve komentare