Identifikovan policajac koji je preticao preko pune linije, biće kažnjen

"Policijski službenici će, što je rađeno i do sada, i ubuduće, kao i sve druge građane, sankcionisati službenike Uprave policije ukoliko budu činili ovakve i druge saobraćajne prekršaje"
71 pregleda 27 komentar(a)
službeno vozilo preticanje preko pune linije, Foto: Čitalac Vijesti
službeno vozilo preticanje preko pune linije, Foto: Čitalac Vijesti
Ažurirano: 17.12.2016. 18:22h

Policijski službenik koji je preko pune linije preticao na putu Podgorica - Bar biće novčano kažnjen, saopšteno je iz Uprave policije.

Portal Vijesti objavio je fotografije čitaoca na kojima se vidi da službeni automobil Uprave policije "opel astra" (PG CG 688) pretiče preko pune linije.

"Povodom fotografije koja je objavljena na portalu Vijesti, a na kojoj je prikazano vozilo "Opel astra" (PG CG 688) kako pretiče drugo vozilo na neisprekidanoj liniji na putnom pravcu Podgorica – Bar, obavještavamo vas da je utvrđeno da je vozilom, prilikom činjenja prekršaja, upravljao policijski službenik D.B. Policijskom službeniku će ujutru biti uručen prekršajni nalog za naplatu novčane kazne, zbog počinjenog prekršaja shodno Zakonu o bezbjednosti saobraćaja na putevima", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaju da u Upravi policije osuđuje ovakvo neodgovorno ponašanje policijskog službenika u saobraćaju.

"Policijski službenici će, što je rađeno i do sada, i ubuduće, kao i sve druge građane, sankcionisati službenike Uprave policije ukoliko budu činili ovakve i druge saobraćajne prekršaje", navodi se u saopštenju.

Bonus video: