Intersport Crna Gora donirao opremu Centru za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Kliničkog centra Crne Gore

Intersport je bio upoznat sa brojem pacijenata i uslovima rada u ovom Centru, pa je, sa željom i namjerom da se pacijentima omogući što uspješnije liječenje i rehabilitacija, donirao opremu za kinezi salu
4167 pregleda 1 komentar(a)
Sa uručivanja donacije, Foto: Intersport Crna Gora
Sa uručivanja donacije, Foto: Intersport Crna Gora

Intersport Crna Gora je donirao Centru za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Kliničkog Centra Crne Gore jedno stacionarno biciklo i šest fitnes traka, i time se još jednom potvrdio kao kompanija koja u vrhu svojih poslovnih zadataka ima i društveno odgovornu angažovanost.

Intersport je bio upoznat sa brojem pacijenata i uslovima rada u ovom Centru, pa je, sa željom i namjerom da se pacijentima omogući što uspješnije liječenje i rehabilitacija, donirao opremu za kinezi salu.

Intersport Crna Gora
Sa uručenja donacije(Foto: Intersport Crna Gora)

„Kao društveno odgovorna kompanija koja se kroz svoju djelatnost bavi promocijom zdravog i aktivnog stila života, prepoznali smo potrebu Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju za određenom opremom, ali i značaj ove donacije za veliki broj pacijenata. Stacionarno biciklo i fitnes trake će pacijentima omogućiti da njihovo liječenje i rehabilitacija, uz veliku stručnu pomoć doktora i medicinskog osoblja Centra, budu što brži i uspješniji. Na taj način će im se pružiti i mogućnost da se što prije vrate svojim zdravim navikama, fizičkim aktivnostima i rekreativnom bavljenju sportom, ili, jednom riječju, zdravijoj budućnosti. Zato smo sa zadovoljstvom prihvatili zahtjev za dodjelu donacije Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju KCCG-a i nadamo se da je ovo samo početak dobre saradnje naše kompanije i ustanova koje se bave brigom o zdravlju i promocijom zdravoga načina života.˝ - izjavio je Luka Krsmanović, vođa marketing sektora Intersporta Crna Gora.

Donirana oprema
Donirana oprema(Foto: Intersport Crna Gora)

,,Želim da se ispred Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju zahvalim kompaniji Intersport, koja je kao zagovornik zdravih stilova života, prepoznala naš zajednički cilj, a to je zadovoljan i zdav građanin.˝- kazala je dr Marina Vuković, direktorka Centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju KCCG.

Intersport Crna Gora će i u narednom periodu, kroz društveno odgovorne i humanitarne aktivnosti, nastaviti da pomaže institucije i pojedince u Crnoj Gori, sa ciljem da sport, rekreacija i zdravi stilovi života budu svima dostupan izbor i dobra navika.

Tim povodom želimo srećnu i zdravu Novu 2020. godinu.