Investitori zainteresovani da ulažu u Ulcinj

Cungu, Cakuli i Dabović imali su sastanke sa raznim kompanijama, hotelskim grupama, saradnicima za investicije, konsultantskim grupama i drugim zainteresovanim subjektima
160 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 07.10.2017. 15:10h

Predsjednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu, predsjednik Odbora direktora Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Džaudet Cakuli i opštinski sekretar za prostorno planiranje i obnovljivi razvoj Aleksandar Dabović, prisustvovali su međunarodnom sajmu nekretnina i investicija Expo Real u Minhenu od 04-06.oktobra. Ulcinjske potencijale, prezentovali su zajedno sa drugim izlagačima iz centralne Evrope na štandu Europe’s Heart/Europa Mitte, na kome su bili predstavnici gradova I kompanija iz Austrije i Njemačke.

"Za učešće na sajmu, Opština Ulcinj je pripremila katalog i brošure, koje su namijenjene promociji i mogućim investicijama u našem gradu. Materijalom su obuhvaćene investicije u sektoru turizma, hoteli, marine, eco'sela, medicinski SPA centri, zatim golf kompleksi, projekti u sektoru poljoprivrede i za proizvodnju električne energije korišćenjem obnovljivih izvora. Katalozima i brošurama obuhvaćena su fizička i pravna lica za koje Opština traži partnere na sajmu Expo Real", piše u saopštenju iz Cunguovog kabineta. Uporedo sa katalogom, bila je pripremljena i video prezentacija Ulcinja, kojom se prikazuju lokacije koje su najpogodnije za investicije i razvoj.

Cungu, Cakuli i Dabović imali su sastanke sa raznim kompanijama, hotelskim grupama, saradnicima za investicije, konsultantskim grupama i drugim zainteresovanim subjektima.

"Partneri su pokazali konkretno interesovanje i spremnost da u narednom periodu posjete opštinu Ulcinj kako bi na licu mjesta vidjeli lokacije predviđene za investicije i eventualno ušli u pregovore oko realizacije projekata" piše u saopštenju.

Galerija

Bonus video: