Ivanović specijalni gost u Danskoj

U okviru događaja će biti prikazan i dokumentarni film „Silom na sedmu - slučaj Crna Gora“, podsjetnik na priče o crnogorskim novinarima i novinarkama i njihovim životima koji su u opasnosti samo zbog posla koji su izabrali
1601 pregleda 1 komentar(a)
Ivanović, Foto: Zoran Đurić
Ivanović, Foto: Zoran Đurić

Predsjednik Borda direktora “Vijesti” Željko Ivanović biće specijalni gost na velikom događaju koji organizuju najveća danska izdavačka kuća JP/Politiken, Dansko udruženje novinara i Dansko društvo za spoljnu politiku.

Ivanović će biti glavni govornik na godišnjoj velikoj Skupštini akcionara i partnera JP Politikena u Arhusu i govoriće o slobodi medija u Crnoj Gori i regionu. Svake godine na skupštini kao specijalni gosti govore izdavači i urednici iz najvećih i najpoznatijih medija iz čitavog svijeta.

U okviru događaja će biti prikazan i dokumentarni film „Silom na sedmu - slučaj Crna Gora“, podsjetnik na priče o crnogorskim novinarima i novinarkama i njihovim životima koji su u opasnosti samo zbog posla koji su izabrali.

JP/Politikens Hus je jedna od vodećih danskih medijskih kompanija koja je izdavač poznatih izdanja kao što su Ekstra Bladet, Jyllands-Posten i Politiken, ima preko 2.000 zaposlenih.Dansko društvo za spoljnu politiku je dobrotvorno društvo koje je osnovano 1946. i ima korijene u Pokretu otpora Danske. Zaštitnik društva je danski princ Frederik.

Bonus video: