Iz Opštine Nikšić kažu da nije stigao dopis ministarstva za Slavku Adžović

Nama do danas dopis iz Ministarstva poljoprivrede, a tiče se Slavke Adžović, nije stizao“, kazali su iz Direkcije za imovinu
167 pregleda 1 komentar(a)
Slavka Adžović, Foto: Ivan Petrušić
Slavka Adžović, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 04.07.2014. 18:49h

U reagovanju Ministarstva poljoprivrede na tekst “Idem u prosjake” ponovljeno je ono što je Slavka Adžović rekla u tekstu – da im se obratila dopisom i da su joj istog dana odgovorili, a ista nije sporila da Ministarstvo nije poslalo dopis lokalnoj upravi, već je samo kazala ono što su joj rekli u Opštini.

Njen zahtjev i odgovor ministra pokazala je novinarki „Vijesti“. Resornom ministarstvu je zasmetala njena rečenica da su joj iz Opštine rekli “da im ništa nije stizalo iz Ministarstva”.

Iz Sekretarijata za finansije, razvoj i preduzetništvo Opštine su „Vijestima“ potvrdili priču Adžovićke da im se ista obratila, da su joj rekli da do njih nije stizao dopis ministra i da će je pozvati kada se to dogodi.

„Ukoliko je dopis poslat predsjedniku Opštine (a jeste, prim. aut.), Služba predsjednika je dužna da isti proslijedi organu nadležnom za dalje postupanje. Nama do danas dopis iz Ministarstva poljoprivrede, a tiče se Slavke Adžović, nije stizao“, kazali su „Vijestima“ iz Direkcije za imovinu.

Pošto novinaru „Vijesti “ nije jasno šta u objavljenom tekstu nije istina, cijenim napore Ministarstva poljoprivrede da se, u granicama mogućnosti, pomogne svakom čovjeku.

A zemljištem, koje je Adžovićka tražila da dobije na korišćenje, kako su „Vijestima“ rekli iz lokalne uprave, gazduje upravo pomenuto Ministarstvo.

Bonus video: