Joković: Bijelo Polje je primjer multietničkog sklada i suživota svih vjera i nacija

"Očekujem da će vlast učiniti sve da se i životni standard dovede na onu ljestvicu koja je neophodna za normalan i zdrav život svih građana"
113 pregleda 2 komentar(a)
Vladimir JOković, Foto: Filip Roganović
Vladimir JOković, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 02.01.2018. 19:34h

Bijelo Polje je primjer multietničkog sklada i suživota svih vjera i nacija koje vjekovima žive na najljepši mogući način. Želim vam da tako bude i ubuduće jer Bijelo Polje i njegovi građani to zaslužuju, naveo je u čestitki povodom 3. janauara Dana opštine Bijelo Polje, predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP), Vladimir Joković.

Joković je Dan opštine Bijelo Polje čestitao u ime SNP i u svoje lično ime, Aleksandru Žuriću, predsjedniku opštine, Džemalu Ljuškoviću, predsjedniku SO Bijelo Polje, odbornicima i građanima Bijelog Polja.

"Očekujem da će vlast učiniti sve da se i životni standard dovede na onu ljestvicu koja je neophodna za normalan i zdrav život svih građana. Bijelo Polje ima svojih potencijala i to treba iskoristiti na najbolji mogući način, kako mladi ljudi ne bi bili više u dilemi da li otići ili ostati na svojoj zemlji. U nadi da će tako i biti, upućujem vam iskrene čestitke povodom Dana opštine Bijelo Polje", kaže se u čestitiki Jokovića.

Bonus video: