Joković: Njegujmo zajedništvo i poštovanje kulturnih i vjerskih različitosti

"Vrijeme velikih vjerskih praznika prilika je da se sjetimo svojih predaka od kojih smo jednako naučili da njegujemo porodičnu bliskost, snažimo stara i stvaramo nova prijateljstva i da šaljemo poruke solidarnosti, čovjekoljublja i dobrote, jer to su temeljne ljudske vrijednosti"
401 pregleda 0 komentar(a)
Joković, Foto: Boris Pejović
Joković, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore Vladimir Joković uputio je u ime SNP i u svoje ime, čestitke reisu Islamske zajednice Rifatu Fejziću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Crnoj Gori, povodom Kurban bajrama.

"Vrijeme velikih vjerskih praznika prilika je da se sjetimo svojih predaka od kojih smo jednako naučili da njegujemo porodičnu bliskost, snažimo stara i stvaramo nova prijateljstva i da šaljemo poruke solidarnosti, čovjekoljublja i dobrote, jer to su temeljne ljudske vrijednosti. To nam je ostavljeno u amanet i to bi trebalo da poštujemo i čuvamo za buduća pokoljenja. Ostanimo iskreni i požrtvovani prijatelji i njegujmo zajedništvo i poštovanje kulturnih i vjerskih različitosti, jer to garantuje sigurnu budućnost naše zajedničke kuće Crne Gore i napredak svih njenih građana", navodi se u čestitki Jokovića.

Bonus video: