JPU "Dragan Kovačević" dobitnik Nagrade oslobođenja Nikšića

U sklopu JPU „Dragan Kovačević“ funkcioniše 18 jedinica sa 1.850 mališana, a za desetak dana se otvara i 19 vrtić u MZ Kličevo
504 pregleda 1 komentar(a)
JPU Dragan Kovačević, Foto: Svetlana Mandić
JPU Dragan Kovačević, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 12.09.2016. 16:55h

Javna predškolska ustanova „Dragan Kovačević“ dobitnik je ovogodišnje Nagrade oslobođenja Nikšića. Tako je odlučio žiri većinim glasova.

Kako je saopštio predsjednik žirija dr Ilija Ašanin JPU „Dragan Kovačević“ je najveće opštinsko priznanje dodijeljeno za „najviše zasluge i postignute rezultate u vaspitanju i obrazovanju djece i za brigu o njima“.

U sklopu JPU „Dragan Kovačević“ funkcioniše 18 jedinica sa 1.850 mališana, a za desetak dana se otvara i 19 vrtić u MZ Kličevo.

„Oduševljena sam što je moj kolektiv dobio to priznanje jer oni to svojim radom i trudom zasužuju. Posebno me raduje kada su vidljivi rezultati u radu sa djecom, kao što je to slučaj sa nama“, kazala je za „Vijesti“ direktorica Radmila Backović.

Za najveće opštinsko priznanje JPU „Dragan Kovačević“ predložio je Savjet roditelja te ustanove, kao i Mjesna zajednica Bistrica, gdje je prije nekoliko dana otvoren istoimeni vrtić u kome će boraviti 50 mališana.

Nagrada pojedincu ove godine nije dodijeljena jer niko od predloženih kandidata nije dobio potrebnu većinu.

Bonus video: