Jugopetrol donirao 5.000 eura jedinici MUP-a koja gasi požare - Vijesti.me
ZA NABAVKU GORIVA

Jugopetrol donirao 5.000 eura jedinici MUP-a koja gasi požare

“Kada požari bukte širom Crne Gore odlučili smo da kao kompanija koja je usmjerena na dobrobit zajednice u kojoj posluje, doniramo novac jedinici MUP-a”

požar Stoliv
požar Stoliv (Foto: skalaradio.com)

Kotorski Jugopetrol donirao je Aviohelikopterskoj jedinici Ministarstva unutrašnjih poslova pet hiljada eura, koji će biti iskorišćeni za nabavku goriva, saopšteno je danas iz kompanije.

“Kada požari bukte širom Crne Gore odlučili smo da kao kompanija koja je usmjerena na dobrobit zajednice u kojoj posluje, doniramo novac jedinici MUP-a”, kazao je izvršni direktor Jugopetrola, Joanis Gerulanos.

U saopštenju Jugopetrola navodi se da je ta kompanija od osnivanja uključena u sponzorisanje projekata koji doprinose razvoju i zaštiti društva u cjelini.

"Sponzorsko-donacijskim aktivnostima Jugopetrol nastoji da pruži pomoć djeci i mladima, osobama sa posebniom potrebama, inovativnim i kulturnim projektima, projektima koji doprinose zaštiti i unaprijeđenju zdravlja i okoline, sportskim amaterima i profesionalcima, kao i projektima važnim za lokalne zajednice", kazali su iz kompanije