Kastratović: Da sam otišao, sve bi pošlo dođavola

Kastratović je “Vijestima” juče potvrdio da je i dalje u Odboru direktora, istakavši da nije podnio ostavku zbog interesa crnogorske industrije
127 pregleda 0 komentar(a)
Milan Kastratović, Foto: Arhiva Vijesti
Milan Kastratović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 02.11.2011. 09:05h

Član Odbora direktora pljevaljskog Rudnika uglja, Milan Kastratović nije podnio ostavku na tu funkciju, iako je prije više od mjesec javno saopštio da je to učinio.

Kastratović je “Vijestima” juče potvrdio da je i dalje u Odboru direktora, istakavši da nije podnio ostavku zbog interesa crnogorske industrije, ali da će to uskoro učiniti.

On je ocijenio da bi industrija otišla dođovala da je otišao iz Odbora direktora.

Ostavka Kastratovića nikada nije ni došla do Odbora direktora, a to pitanje neće biti na dnevnom redu sjednice zakazane za 7. novembar.

“Vijestima” je pojašnjeno da bi, u skladu sa pravilnikom, cijeli Odbor direktora Rudnika uglja bio u ostavci da je Kastratović zaista ispunio obećanje i otišao sa dužnosti.

Upravo u ovom svjetlu treba i posmatrati Kastratovićevu zabrinutost za sudbinu industrije. On i dalje redovno obavlja svoje radne zadatke, uprkos ostavci koju je podnio nakon što je verbalno izvrijeđao penzionerku Rudnika uglja Ekremu Džanović.

Džanović je sa kolegama protestovala ispred Upravne zgrade.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: