Klub mladih Nove pokušao da uruči sliku "Kosovka djevojka" Abdiću

Kazali su da se postavlja pitanje koliko je “sigurno jednom Srbinu da preda svoj život na brigu ovim ostrašćenim politikantima u bijelim mantilima”
118 pregleda 0 komentar(a)
Kosovka djevojka
Kosovka djevojka
Ažurirano: 13.01.2017. 13:27h

Klub mladih Nove srpske demokratije pokušao je jutros da uruči sliku Kosovka djevojka direktoru Urgentnog centra Nerminu Abdiću, ali ga je obezbjeđenje Kliničkog centra spriječilo u tome.

“Odbijanjem da primi poklon Abdić, ali i direktorka KC Zorica Kovačević, jasno su ogoljeni pred cjelokupnom crnogorskom javnošću kao okoreli šovinisti, koji zdravstvene ustanove koje su im povjerene, koriste za prosipanje mržnje prema svemu što ima i najmanju srpsku konotaciju”, piše u saopštenju Nove srpske demokratije.

Kazali su da se postavlja pitanje koliko je “sigurno jednom Srbinu da preda svoj život na brigu ovim ostrašćenim politikantima u bijelim mantilima”.

„Mladi Nove su pokušali da uruče reprodukciju slike prema kojoj je bakrorez urađen. Namjera im je bila da na ovaj način riješe „najveći“ problem ove ustanove kojoj je direktor posvetio vrijeme u prvim danima boravka na novu funkciju“, piše u saopštenju.

Iz Nove srpske demokratije su zaključili da „Klub mladih ipak vjeruje da su ovi partijski vojnici izuzetak među časnim i profesionalnim osobljem KC“.

Bonus video: