Knežević: Bajram krase mir, dobra volja i potreba svepraštanja

"Predsjednik DNP-a želi pripadnicima islama u Crnoj Gori i šire da svoj veliki duhovni praznik provedu u porodičnom okruženju i harmoniji duše, uz nadu u bolje sjutra, u dobrom suživotu, toleranciji i uvažavanju svih vjera i nacija", saopšteno je iz DNP-a
1090 pregleda 3 komentar(a)
Knežević, Foto: Boris Pejović
Knežević, Foto: Boris Pejović

Predjsednik DNP Milan Knežević čestitao je u svoje ime i ime članova i simpatizera partije Kurban Bajram reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori, Rifatu Fejziću, i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti.

"Uz čestitke, Knežević ističe miroljubivu poruku Kurban Bajrama, muslimanskog vjerskog praznika, koji krase mir, dobra volja i potreba svepraštanja, a sve u duhu i po pravilima šerijata", saopšteno je iz DNP-a.

"Predsjednik DNP-a želi pripadnicima islama u Crnoj Gori i šire da svoj veliki duhovni praznik provedu u porodičnom okruženju i harmoniji duše, uz nadu u bolje sjutra, u dobrom suživotu, toleranciji i uvažavanju svih vjera i nacija. Knežević na kraju ističe da u multikonfesionalnoj državi Crnoj Gori građanski i vjerski sklad moraju i ubuduće činiti okosnicu ukupnog napretka i perspektiva svih naroda i vjera na našim prostorima", navodi se u čestitki Milana Kneževića povodom Kurban Bajrama.

Bonus video: