Kolašin dobio prvi avanturistički park

Kako je kazao Bulatović, avanturistički park je sada u prvoj fazi, „a ubuduće će se sadržajem nadograđivati u zavisnosti od želja i potreba turista“
359 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 11.07.2017. 19:36h

Kolašin je dobio svoj prvi avanturistički park, a sagradila ga je firma „Explorer“, koja je vlasnik na Lovćenu i Gorici. Imaće tri staze, a kako je istaknuto na otvaranju, potpuno su ispoštovani standardi bezbjednosti posjetilaca i očuvanja životne sredine.

Avanturistički park napravljen je u neposrednoj blizini hotela „Bjanka“, što, kako je rekao vlasnik „Explorera“ Luka Bulatović, predstavlja nastavak dobre saradnje sa kompanijom „Bepler i Džejkobson“.

„Park se sastoji od tri visinske - sportske i staze za obuku i potpuno je prilagođen ambijentu. U zavisnosti od visine na kojoj se nalazi staza i tipa prepreka namijenjen je posjetiocima različitog uzrasta i različitih vještina. Žuta staza namijenjena je za djecu od 4 do 8 godina. Plava je prilagođena onima do 14 godina, a cvena, koja je na visini od 10 metara, starijima. Park neće raditi samo ljeti, već će biti adaptiran i za zimske uslove," objašnjeno je na otvaranju.

Kako je kazao Bulatović, avanturistički park je sada u prvoj fazi, „a ubuduće će se sadržajem nadograđivati u zavisnosti od želja i potreba turista“. Cijene će, najavio je vlasnik, biti duplo niže za Kolašinke i Kolašince.

„Iz ovog grada „Explorer“ je krenuo i ovom gradu se uvijek vraćamo. Tako će biti i ubuduće," kazao je on.

Avanturistički park je otvorila rukometašica Suzana Lazović.

Firma „Explorer“ je, povodom otvaranja trećeg objekta te vrste, uručila po 500 eura odbojkaškom i košarkaškom klubu „Gorštak“.

Galerija

Bonus video: