Kolašin: Krevet se može naći do 15 eura, u Bjanki polupansion 87

Trodnevni novogodišnji aranžman u hotelu “Lipka” košta 260 eura
15 komentar(a)
Kolašin, snijeg
Kolašin, snijeg
Ažurirano: 04.12.2015. 20:39h

Cijena noćenja u većini privatnih pansiona u Kolašinu tokom novogodišnjih praznika koštaće od 10 do 15 eura.

Dogovorom sa većinom vlasnika, formirane se prihvatljive cijene, kaže direktorica Turističke organizacije (TO) Slađana Kršikapa.

Ona je istakla da pojedinci ipak nanose štetu turističkoj privredi i imidžu grada, s obzirom da se na društvenim mrežama mogu naći i apartmani po cijeni od 250 eura za noć.

“Možemo reći da se u Kolašinu tokom novogodišnjih praznika može boraviti po cijeni već od 10 eura po osobi na noć. U našoj ponudi je, na primjer, i osmokrevetni apartman koji košta 80 eura na noć, u lux apartmanima Jovanović cijene su od 20 do 50 eura dnevno. U hotelima 'Čile' i 'Brile' cijena noćenja po osobi je 35 eura za vrijeme praznika. Kasnije će sve to biti znatno jeftinije”, kazala je ona.

Znatno skuplje je u hotelima “Bjanka“ i “Lipka“.

Kršikapa kaže da novogodišnji polupansion u “Bjanki” košta košta 87 eura. Pojasnila je da je u cijenu uključena svečana večera, korišćenje velnes i spa centra i muzički program. Boravak za djecu mlađu od sedam godina je besplatan.

Trodnevni aranžman u “Lipki” košta 260 eura.

Kršikapa je rekla da je doček Nove godine organizovan u gotovo svim kolašinskim kafićima i restoranima, “po prihvatljivim cijenama”.

Bonus video: