Kolašin: Velika plesna žurka i koncert u nedjelju trgu

Tango kamp je potpuno besplatan za sve neplesače
86 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 28.07.2018. 15:14h

Nekoliko stotina plesača iz cijelog svijeta plesaće u nedelju na na kolašinskom Trgu borca, uz kompozicije argentinskog tanga koje će uživo izvesti članice orkestra Tanguango. Karnevalska atmosfera na ulicama Kolašina jedan je od događaja u okviru osmog Tango kampa, koji se u tom gradu održava od 25. jula do 17. avgusta. Organizatori su saopštili da je učešće Kolašinca I turista besplatno.

“Tango kamp će obilovati besplatnim umjetničkim sadržajem, koji će se održavati na Trgu borca i drugim ulicama Kolašina - plesnim večerima, javnim časovima plesa, koncertima kao i pratećim sadržajima koji uključuju svirke i žurke uz različite muzičke žanrove. Događaj koji će ove godine ugostiti više od 600 učesnika iz tridesetak zemalja”, saopštili su organizatori Tango natural Montenegro.

Kako kažu, za realizaciju umjetničkih programa pobrinuće se plesni parovi, dj-evi i muzičari iz Crne Gore i inostranstva.

Pored svakodnevnih plesnih aktivnnosti, gosti kampa na raspolaganju imaju i organizovane planinarske i biciklističke ture, sportsko penjanja, streličarstvo, jogu, relaks programe, jahanje, kreativne programe za djecu i mnoge druge sadržaje.

“Pored plesnih večeri i koncerata, biće organizovani i veliki javni časovi plesa, a prateći program biće privlačan i ljubiteljima drugih muzičkih pravaca. Tako će gosti kampa, zajedno sa ostalim turistima i Kolašincima uživati na DJ žurkama i živim svirkama”,

Zbog svog jedinstvenog sadržaja, velikog broja internacionalnih umjetnika i gostiju, kao i zbog velikog značaja za razvoj turizma u Crnoj Gori, Ljetnji tango kamp je dobio i prestižno priznanje od Nacionalne turističke organizacije. Organizatori događaja posebno ističu njegov uticaj na jačanje turističke ponude Kolašina, koji je prošlog ljeta bio na trećem mjestu u državi po broju popunjenosti turističkih kapaciteta.

Tango kamp je potpuno besplatan za sve neplesače.

Galerija

Bonus video: