Kolašinac najbolji u skokovima u vodu

Direktorica Turističke organizacije (TO) Magdalena Mrdović rekla je da je manifastacija je iz godine u godinu sve posjećenija, atraktivnija i popularnija
101 pregleda 1 komentar(a)
skokovi u vodu, Mojkovac, Foto: Privatna arhiva
skokovi u vodu, Mojkovac, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 02.07.2017. 15:57h

Pobjednik 10. Međunarodnog takmičenja u skokovima u vodu “Stari most" - Mojkovac 2017. je Kolašinac Rade Šćepanović, sa osvojenih s 58,5 poena. Drugi, sa 58 poena je Mustafa Šarić iz Zenice, a treći Dino Bajrić iz Sarajeva, koji je osvojo sa 57,5 poena.

Na tradicionalnoj manifestaciji učestvovalo je 17 takmičara iz Srbije, Bosne i Hercegovine (BiH) i Crne Gore.

Ovogodišnje takmičenje otvorio je predsjednik Skupštine opštine (SO) Slavenko Blažević, koji je kazao da Stari most na Tari nije samo simbol grada “već i simbol spajanja ljudi, kultura i kontakata sa cijelim prostorima nekadašnje Jugoslavije”.

“Na ovoj manifestaciji tokom minulih 10 godina bilo je 300 učesnika iz Užica, Kragujevca, Prijepolja, Banja Luke, Zenice, Maribora, Konjica, Sarajeva, Mostara, Kolašina, Podgorice..., što joj daje međudržavni karakter. Opština Mojkovac će i u buduće biće dobar domaćin”, kazao je Blažević.

Direktorica Turističke organizacije (TO) Magdalena Mrdović rekla je da je manifastacija je iz godine u godinu sve posjećenija, atraktivnija i popularnija.

Bonus video: