Kompanija Voli zahvaljuje

U ovom izazovnom momentu smo pokazali da se uzajamno poštujemo, razumijemo i međusobno podržavamo. Našim herojima koji su posljednjih sedmica dali sve od sebe kako bi građani Crne Gore imali kontinuiranu uslugu -hvala od srca!
25868 pregleda 0 komentar(a)
Voli, Foto: Voli, Voli
Voli, Foto: Voli, Voli

Kompanija Voli dijeli opravdanu brigu naših građana, kao i nadležnih institucija imajući u vidu činjenicu da smo tek na početku krize prouzrokovane širenjem korona virusa.

Predano radimo na tome da naš doprinos kada je aktuelna situacija u pitanju bude što veći u smislu posebne pažnje prema potrošačima i zaposlenima, obezbjeđivanju nesmetanog kontinuiteta nabavke, sa fokusom na kontrolu cijena i brigom o najranjivijim kategorijama našeg društva.

U magacinima naših marketa, u magacinu distributivnog, kao i Logističko otkupnog centra Voli, skladištene su dovoljne količine namirnica predviđene za pojačanu trgovinu u narednom periodu i naši potrošači nemaju razloga za zabrinutost da li će biti u mogućnosti da kupe ono što im je u određenom trenutku neophodno. Sva naša skladišta i prodavnice dobro su opremljeni, a zalihe se kontinuirano i dodatno pojačavaju, posebno kada je riječ o proizvodima koje kupci u ovim trenucima najviše traže. U prethodnom periodu, putem medija smo bili u prilici da vidimo prazne rafove u velikim trgovačkim lancima širom svijeta, što kod nas nije bio slučaj.

Voli
Voli(Foto: Voli)

Kompanija Voli je obezbjedila potrošačima potrebnu sigurnost i u svakom trenutku je obezbjeđivana dovoljna količina traženih proizvoda. Zahvaljujući zajedničkom trudu svih nas u lancu snadbijevanja i našim predanim radnicima, police Voli marketa su uvijek bile pune, ako nekog proizvoda u određenom trenutku nije bilo, u pitanju su minuti potrebni da se rafovi popune.

Ovom prilikom želimo da zahvalimo potrošačima na tome što imaju povjerenja u nas i u ovim vanrednim okolnostima. Trudimo se da osim snadbjevenosti, odgovorimo na pravi način svim drugim izazovima u ovom dramatičnom trenutku. Preduzeli smo niz zaštitnih mjera, u svim marketima, magacinima, kao i u kompletnom logističkom sistemu gdje sprovodimo pojačane higijenske i sanitarne mjere u skladu sa preporukama nadležnih institucija.

Voli
Voli(Foto: Boris Pejović)

U marketima su postavljene providne pleksiglas pregrade koje će smanjiti svakodnevni kontakt zaposlenih i potrošača na kasama. Naši radnici su opremljeni rukavicama i maskama, a u svim prodajnim objektima je na vidnom mjestu postavljen dispanzer sa tečnošću za dezinfekciju ruku. Ovim putem još jednom molimo naše potrošače da slijede propisana uputstva i da brinu o sebi i drugima, sada više nego ikada ranije.

Voli
Voli(Foto: Voli)

Posebno želimo da istaknemo da smo izuzetno zahvalni našim radnicima na pokazanoj predanosti i solidarnosti u ovim teškim uslovima. Zahvaljujući njihovom velikom trudu i požrtvovanosti cijele, velike Volijeve porodice, uspjeli smo da održimo visok nivo funkcionisanja i odnosa prema potrošačima, sve ono po čemu su naši marketi prepoznatljivi. Zaslužuju divljenje zbog svoje predanosti i posvećenosti potrošačima i kompanija Voli je ponosna na svoj tim.

Voli diskont u Tološima
Voli diskont u Tološima(Foto: Ana Kašćelan)

Imamo veliku odgovornost prema našim zaposlenima i njihovim porodicama, da i u vremenu koje dolazi, budemo konstanta, siguran oslonac. Pored toga, u želji da pokažemo pažnju i poštovanje prema zaposlenima koji su od početka zdravstvene krize u neposrednom, direktnom kontaktu sa potrošačima, što je poseban izazov, opredijelili smo značajna sredstva za njihov stimulans, tako da će martovsku platu primiti sa uvećanjem u rasponu od 10% do 20%.

Kompanija Voli svim svojim zaposlenima kao i vjernim potrošačima zahvaljuje što smo u ovom izazovnom momentu pokazali da se uzajamno poštujemo, razumijemo I međusobno podržavamo. Našim herojima koji su poslednjih sedmica dali sve od sebe kako bi građani Crne Gore imali kontinuiranu uslugu hvala od srca!