Komunalna policija uklonila čerge sa poligona auto škola na Starom aerodromu

Instruktori vožnje u auto-školama “Laguna” i “Signal” su se žalili da ne mogu da obavljaju normalno svoj posao na poligonu.
177 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.05.2011. 17:00h

Vršilac dužnosti glavnog komunalnog inspektora Goran Pejaković kazao je da su inspektori Komunalne policije uočili problem zadržavanja romskih porodica na lokaciji iza poslovne zgrade DOO „Okov” na Starom aerodromu i u više navrata pomogli tim porodicama da se presele na drugu lokaciju.

"Zadnji slučaj kad je inspekcija reagovala je 18. maj u 10 časova kada je zapisnički konstatovano da je podignuto šest šatora i naloženo im da šatore uklone u roku od jedan sat. Naknadnom kontrolom istog dana je konstatovano da su šatori uklonjeni. Kao i do sad, i ubuduće ćemo redovno vršiti i preduzimati mjere iz naše nadležnosti", naveo je Pejaković.

Instruktori vožnje u auto-školama “Laguna” i “Signal” su se žalili da ne mogu da obavljaju normalno svoj posao na poligonu koji se nalazi iza “Okova”, jer se pogotovo u ljetnjem periodu na njemu parkiraju vozila romskih porodica iz Srbije i sa sjevera Crne Gore.

Instruktor Srđan Petrović kazao je da je Komunalna policija nakon što bi im javili da su vozila romskih porodica parkirana na poligonu i ometaju ih u obuci, izlazila na teren, ali ništa ne bi preduzela.

Galerija

Bonus video: