Koncert sa jednom željom: Da osmogodišnji Jovan što prije ozdravi

Svi koji žele da pomognu Jovanu, novac mogu da uplate na žiro račun Tihomira Zejaka kod NLB banke: 530-0700100079943-08.
1529 pregleda 1 komentar(a)
Sa humanitarnog koncerta, Foto: Privatna arhiva
Sa humanitarnog koncerta, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 10.09.2019. 10:15h

Humanitarni koncert „Bijelo Polje za Jovana" održan je sinoć u Bijelom Polju. Građani Bijelog Polja su na kupovinom karata i donacijama pomažu liječenje osmogodišnjem sugrađaninu Jovanu Zejaku, koji je obolio od leukemije.

Pored hora Škole za osnovno muzičko obrazovanje iz Bijelog Polja, D-moll škole pjevanja, nastupili su Gradski hor, pjevački duo M & M, KUD "Tekstilac" i TO ''Bjelopoljski tamburaši''.

Inicijativa za održavanje koncerta je potekla od uposlenih u Centru za kulturu, “kazao je direktor te ustanove Milko Kovačević .

“Bijelo Polje je još jednom pokazalo svoju prepoznatljivu humanost. Animirali smo lokalnu upravu i druge ustanove i preduzeća i vjerjemo da će ovaj skromni doprinos pomoći Jovanovo ozdravljenje.

Direktor Centra za socijalni rad Admir Mustajbašić kazao je da je otac malog Jovana, Tihomir, korisnik tuđe njege i pomoći, ali ne i socijalne pomoći jer je korisnik penzije.

“Mi pratimo njegovu situaciju već godinama i redovno mu se dodjeljuje jednokratna pomoć”, kazao je on, dodajući da će Ministarstvo rada i socijalnog staranja i Centar za socijalni rad obezbijediti određena sredstva za Jovana.

“Drago nam je što se pozivu za humanitarni koncert odazvao veliki broj učesnika i građana. Svi zajedno želimo brzo ozdravljenje malom Jovanu”, kazao je profesor u školi Osnovnog muzičkog obrazovanja Miloš Vojinović Svi koji žele da pomognu Jovanu, novac mogu da uplate na žiro račun Tihomira Zejaka kod NLB banke: 530-0700100079943-08.

Bonus video: