Korisnici Total TV se žale da često gube signal kada je nevrijeme

"Ako ne radi na Cetinju, korisnicima ne bi radilo ni u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Skoplju”, kazao je direktor Total TV Radivoje Radovanović, pozvavši korisnike da dostave broj ugovora ili kartice, kako bi se utvrdilo u čemu je problem
984 pregleda 51 komentar(a)
Total TV, Foto: Filip Roganović
Total TV, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 21.08.2015. 17:32h

Više građana Cetinja požalilo se da ne mogu da prate sve kanale Total TV-a, čim počne nevrijeme i kiša. Tvrde da tada privremeno izgube petnaestak kanala, što iz Total TV-a demantuju.

"Ne znam šta im to znači, da li oni štede tako što na neki način ukidaju signal... ili im je oprema loša, ali je ružno što svaki put kada padne kiša moramo da strecamo da li ćemo ostati bez signala”, kazala je Cetinjanka.

Iz Totala, međutim, tvrde da ne postoji mogućnost da signala masovno nema u nekom gradu, jer je “svaki priključak poseban i nezavisno prima signal”.

Direktor Radivoje Radovanović “Vijestima” je kazao da signala nema nigdje, ako ga nema u jednom gradu.

"Ako ne radi na Cetinju, korisnicima ne bi radilo ni u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Skoplju”, kazao je on, pozvavši korisnike da dostave broj ugovora ili kartice, kako bi se utvrdilo u čemu je problem.

Novinar "Vijesti" se tokom ljeta u više navrata uvjerio da je problema sa signalom Total TV-a, koji se poklapaju sa lošim vremenskim prilikama, bilo i na Žabljaku, a preksinoć i u Podgorici.

Bonus video: