Krije li Đuranović realne dugove Danilovgrada

Odbornici SNP-a su, uprkos kritikama koje su iznijeli tokom gotovo četvoročasovne rasprave o Đuranovićevom izvještaju, bili uzdržani
0 komentar(a)
Branislav Đuranović, Foto: Vesko Belojević
Branislav Đuranović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 07.11.2013. 21:31h

Odbornici Socijaldemokratske partije (SDP), koji sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) čine lokalnu vlast u Danilovgradu, glasali su protiv izvještaja o radu predsjednika Opštine Branislava Đuranovića.

Protiv izvještaja bili su i odbornici Nove srpske demokratije i Pokreta za promjene (PzP), ali je izvještaj usvojen zahvaljujući glasovima DPS-a i odbornika Stranke penzionera Milorada Ivanovića. Odbornici Socijalističke narodne partije (SNP) su, uprkos kritikama koje su iznijeli tokom gotovo četvoročasovne rasprave o Đuranovićevom izvještaju, bili uzdržani.

Šef odborničkog kluba SDP-a, Ranko Jovović, optužio je Đuranovića da je u izvještaju “namjerno izbjegao da govori o najvažnijem problemu lokalne uprave - dugovanjima".

Dodao je da je, po njegovoj procjeni, dug Opštine mnogo veći od tri miliona, koliko govori lokalna uprava, već da je iznad pet miliona eura.

Opširnije čitajte u štampanom izdanju "Vijesti" od 8. novembra

Bonus video: