Krivokapić čestitao Božić

On je građanima poručio da ovih dana, kada proslavljaju najveći hrišćanski praznik, budu posvećeni svojim najbližima i sebi
104 pregleda 9 komentar(a)
Božić, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Božić, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 06.01.2014. 16:54h

Predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić čestitao je crnogorskim građankama i građanima koji slave Božić po Julijanskom kalendaru, Arhiepiskopu Cetinjskom i Mitropolitu Crnogorskom Mihailu, mitropolitu crnogorsko primorskom Amfilohiju Srpske pravoslavne crkve u u Crnoj Gori, sa svještenstvom.

On je poručio crnogorskim građankama i građanima, u domovini ili rasuti po svijetu, da budu ovih dana, kada proslavljaju najveći hrišćanski praznik, posvećeni svojim najbližima i sebi.

"Posvetite se zajedno miru, ljubavi i solidarnosti. Samo uz baštinjenje univerzalnih ljudskih vrijednosti i toplina, svih vjera i tradicija u Crnoj Gori, bićemo sigurni da smo na pravom putu, istine i pravde", rekao je Krivokapić.

Neka vaša poruka u doživljaju Božića bude, kazao je on, razumijevanje i zajedništvo za one manje slične vama. "Poštovanjem različitosti Crna Gora je posebno lijepa, kao njeno more i planine, neotuđiv i jedinstven dio njene veličanstvenosti".

"Želim da vam ovi blagdani budu mudrost i snaga u pobjedi nad iskušenjima teškog vremena. U ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, čestitam vam Božić", naveo je Krivokapić.

Bonus video: