Ljubanović: Ne bojim se Brana Mićunovića, on je izuzetno korektan

Glasam za ovaj plan ne zato što se plašim Brana Mićunovića, jer tog čovjeka i ne poznajem. Vidjeli smo se možda prije 15 godina na utakmici Mogren - Sutjeska
160 pregleda 0 komentar(a)
Mirište Mićunović, Foto: MANS
Mirište Mićunović, Foto: MANS
Ažurirano: 07.09.2011. 07:20h

Skupština opštine Budva je juče glasovima glasovima odbornika DPS-a legalizovala dvije zgrade izgrađene na zemljištu biznismena Branislava Brana Mićunovića na lokalitetu Mirište iznad Miločera.

Bila je to prilika da predsjednik Skupštine opštine Krsto Ljubanović odbaci insinuacije da odbornici vladajuće DPS glasaju za donošenje plana, samo zato što je riječ o Mićunoviću, čovjeku koji se decenijama povezuje sa organizovanim kriminalom.

“Glasam za ovaj plan ne zato što se plašim Brana Mićunovića, jer tog čovjeka i ne poznajem. Vidjeli smo se možda prije 15 godina na utakmici Mogren - Sutjeska, ali jedno znam da svi oni ljudi koji su bili u kontaktu sa tim čovjekom kažu da je riječ o izuzetno korektnom čovjeku koji drži do riječi. Od 60-ih godina u Budvi je izgrađeno mnogo građevina na divlje, mnoge su dograđivane i mogu reći da je i jedna od tih divljih građevina moja, jer sam dozidao staru kuću. Mislim da u ovoj sali nema nijednog koji može da kaže, da nije ili njegov predak nešto divlje gradio, bilo stepenište, terasu. Ovaj objekat stoji kao kostur i zato je vrijeme bilo da se on završi”, kazao je Ljubanović.

Bonus video: