"Maša" među najboljima u regionu

Privatna predškolska ustanova "Maša" i Internacionalni vrtić "Maša" nagrađeni su sa čak tri Velike zlatne medalje i Peharom koji se smatra najprestižnijim priznanjem sajma
796 pregleda 1 komentar(a)
vrtić Maša, Foto: Vrtić Maša
vrtić Maša, Foto: Vrtić Maša
Ažurirano: 14.03.2018. 07:14h

Na sajmu obrazovanja "Putokazi" u Novom Sadu koji je održan od 8.do 10. marta - Privatna predškolska ustanova "Maša" i Internacionalni vrtić "Maša" nagrađeni sa čak četiri Diplome od kojih su tri praćene Velikim zlatnim medaljama dok je jedna praćena Peharom što se smatra i najprestižnijim priznanjem na Sajmu.

Na sajmu su učestvovale vaspitno-obrazovne ustanove-vrtići, osnovne škole, srednje škole i fakulteti iz regiona, a komisija koja je ocjenjivala kvalitet je razmatrala uslove u ustanovi, integraciju sa drugim sistemima, promociju i prezentaciju, uspješnost polaznika, humanitarne aktivnosti, sportske aktivnosti, eksterno vrednovanje kvaliteta i doprinos zaštiti životne sredine.

"Ovo priznanje je kruna našeg trinaest godina dugog rada sa djecom. Prošle godine smo osvojili Diplomu sa zlatnom medaljom i obećali da ćemo se potruditi da budemo još bolji kako bi u Crnu Goru donijeli i pehar sa ovog prestžnog Sajma obrazovanja. Konkurencija je bila izuzetno jaka i ocjenjivani su vrtići, osnovne škole, srednje škole kao i univerziteti kako iz Crne Gore tako i iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske”, kaže Zorka Kraljević, direktorica vrtića Maša. A posebno značajno je i to, navodi Kraljević, što su čak četiri puta prozivali predstavnike podgoričkog vrtića na binu kako bi im dodjelili priznanja u različitim kategorijama dok je dodjela pehara bila posebno veliko iznenađenje.

“Ovo je ujedno obaveza i zadatak da nastavimo dalje još bolje i kvalitenije jer naša djeca to zaslužuju!", zaključuje Zorka Kraljević, direktorica Vrtića "Maša".

Bonus video: