Masimo Savić i opera "Dve glave i devojka" za Dan državnosti

"U jeku turističke sezone, ovu manifestaciju prati veliki broj turista i medija kao jedan od najatraktivnijih događaja u Crnoj Gori tokom cijelog ljeta, očekivanja javnosti samim tim su velika, pa nas to obavezuje da kvalitet i program i ovog događaja svake godine dižemo na sve viši nivo"
1 komentar(a)
Ažurirano: 04.07.2016. 13:09h

Turistička organizacija opštine Budva, povodom Dana državnosti i svog rođendana, i ove godine pripremila je atraktivna kulturno zabavni spektakl. programa obilježavanja biće dva dna na centralnoj bini postvaljenoj ispred starogradskih bedema.

"U jeku turističke sezone, ovu manifestaciju prati veliki broj turista i medija kao jedan od najatraktivnijih događaja u Crnoj Gori tokom cijelog ljeta, očekivanja javnosti samim tim su velika, pa nas to obavezuje da kvalitet i program i ovog događaja svake godine dižemo na sve viši nivo i time potvrdimo da se Budva izdvaja u cijelom regionu kao centar lijepih dešavanja", kazala je Darja Marović PR Turističke organizcije.

Prema njenim riječima, drugu godinu zaredom, program će trajati dvije noći, pa će prve noći 12. jula na trgu ispred Starog grada nastupiti regionalno popularni i potpuno jedinstveni Massimo Savić.

"Noć kasnije, 13. jula u saradnji sa Grad teatrom, publici će biti predstavljena komična opera kompozitorke Isidore Žebeljan "Dve glave i devojka", u režiji Borisa Liješevića. Program će biti upotpunjen spektakularnim vatrometom prepoznatljivim za manifestacije u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva", kazala je Marović.

Galerija

Bonus video: