Medojević: Izvinjavam se, nisam htjela nikog da ugrozim, novinar i snimatelj su imali maske

"Nemam nikakve simptome, zdrava sam i nisam ugrozila nikoga", kazala je Marina Medojević
13109 pregleda 7 komentar(a)
Marina Medojević, Foto: Boris Pejović
Marina Medojević, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 29.03.2020. 16:45h

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević i njegova supruga Marina, prinudno su juče smješteni u karantin u Sutomoru, zbog kršenja mjere samoizolacije.

Marina Medojević je za "Vijesti" ponovila da je mjeru prekršila ne znajući da to čini i ako izađe ispred ulaza zgrade u kojoj stanuje - par metara od stana.

"To je bilo čim smo došli u Crnu Goru (iz Švedske), tada još nije bilo alarmantno stanje. Pozvao me novinar TV Vijesti da dam izjavu o ljudima kojima treba pomoć i moj jedini motiv je bio da im pomognem, jer su me ljudi obasipali apelima za pomoć. Zbog bojazni da će oni kojima je jedini izvor zarade dnevnica za koju rade, ostati i bez toga, nisam gledala kakve posledice to može imati na mene. Drago mi je da se posle te izjave nešto promjenilo", kazala je ona.

Medojevićeva je istakla da ne bi željela da ni snimatelj ni novinar TV Vijesti snose bilo kakve konsekvence.

"Mediji se slabo bave siromaštvom i socijalno ugroženim kategorijama, zato sam i tog dana htjela da iskoristim priliku i uradim nešto za njih. Nisam željela da ugrozim nikoga, novinar i snimatelj su imali maske, ja nisam, ali smo bili na dovoljnoj razdaljini", kazala je ona.

Bonus video: