Međunarodni dan borbe protiv siromaštva u Baru: Prikupljena garderoba i novac za otvaranje Narodne kuhinje

Akcija je sprovedena na dva punkta, u holu zgrade barskih srednjih škola i na Trgu Vladimira i Kosare
156 pregleda 0 komentar(a)
Međunarodni dan siromašnih, Bar, Foto: Božidar Nikolić Čarli
Međunarodni dan siromašnih, Bar, Foto: Božidar Nikolić Čarli
Ažurirano: 17.10.2018. 20:22h

Međunarodni dan borbe protiv siromaštva u Baru je danas obilježen humanitarnom akcijom "Humanim srcem za grad Bar" koju su sproveli učenici Srednje ekonomsko ugostiteljske škole u saradnji sa NVU "Žene Bara".

Cilj akcije bio je da se prikupe polovna garderoba za sugrađane slabijeg materijalnog stanja, te novčana sredstva za pomoć u otvaranju Narodne kuhinje u Baru.

Akcija je sprovedena na dva punkta, u holu zgrade barskih srednjih škola i na Trgu Vladimira i Kosare i prema nepodijeljenim ocjenama učesnika, u potpunosti je uspjela.

"Još jednom su Barani pokazali da imaju veliko humano srce i odazvali su se u velikom broju pozivu naših srednjoškolaca da obezbijede svojim sugrađanima toplu odjeću i obuću pred predstojeće zimske dane. Hvala od srca svim građanima koji su učestvovali u ovoj akciji, hvala učenicima Srednje ekonomsko ugostiteljske škole, hvala aktivistkinjama NVU "Žene Bara" Tanji Nilović, Lenki Budimić, Milkici Čarmak, Ani Joličić i Jasmini Rabrenović", kazao je nakon akcije "Vijestima" poznati barski građanski aktivista i borac za prava osoba sa invaliditetom Božidar Nikolić Čarli koji je danas bio sa aktivistima.

Bonus video: