Mercator poslao hranu, vodu, sredstva za higijenu u Srbiju i BiH

Ovo je druga inicijativa za pružanje pomoći koju je pokrenuo Mercator-CG, nakon slanja dva kamiona vode u najkritičnijem periodu nakon poplava
81 pregleda 0 komentar(a)
Merkator, Foto: Arhiva "Vijesti"
Merkator, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 02.06.2014. 11:23h

Kompanija Mercator-CG u saradnji sa poslovnim partnerima donirala je kamion najpotrebnijih proizvoda za stanovnike oblasti Srbije i Bosne i Hercegovine koje su ugrožene nedavnim poplavama.

U sklopu donacije, stanovništvo ovih područja dobiće nove zalihe vode i konzervirane hrane, kao i sredstva za ličnu higijenu, ćebad i jastuke.

Ovo je druga inicijativa za pružanje pomoći koju je pokrenuo Mercator-CG, nakon slanja dva kamiona vode u najkritičnijem periodu nakon poplava.

"U situaciji saniranja nastale štete u poplavljenim područjima svjesni smo da je pomoć stanovništvu i dalje neophodna. Stoga smo animirali naše poslovne partnere, među kojim su Lipovo, Knjaz Miloš Montenegro, Napredak, Studio Moderna, Expo komerc, Franca, Atacco, Stadion i Vadaviro, da zajedno damo doprinos i preko Crvenog krsta pošaljemo novu pomoć iz Crne Gore. Prikupljenim količinama hrane i vode, kao i najneophodnijih sredstava za higijenu, jastuka i ćebadi Mercator-CG još jednom potvrđuje da snaga poslovnog sistema kakav je naš može da ima pozitivne efekte i van granica naše zemlje", naveli su iz kompanije.

Prikupljenu donaciju distribuiraće dalje Crveni krst Crne Gore.

Bonus video: