Meša Kolarević proširuje supermarket u Boretima

Bivši zet premijera Mila Đukanovića, samoposlugu nekadašnjeg OOUR- a „Jadran“, izdao je u zakup poznatom budvanskom lancu supermarketa „Megapromet"
721 pregleda 1 komentar(a)
Megapromet, market Meše Kolarevića, Foto: Megapromet.me
Megapromet, market Meše Kolarevića, Foto: Megapromet.me
Ažurirano: 06.03.2014. 20:06h

Sekretarijat za prostorno planiranje i održivi razvoj Opštine Budva izdao je urbanističko-tehničke uslove poznatom građevinskom biznismenu, Mehmedu Meši Kolareviću za dogradnju samoposluge u naselju Boreti.

Resorni opštinski sekretarijat izdao je urbanističke uslove za izradu investiciono-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju poslovnog prostora, što je prvi papir u proceduri za dobijanje građevinske dozvole.

Prema DUP-u bivši premijerov zet na toj parceli može da gradi hotel od 6.048 kvadrata i 12 spratova

Bivši zet premijera Mila Đukanovića, samoposlugu nekadašnjeg OOUR- a „Jadran“, izdao je u zakup poznatom budvanskom lancu supermarketa „Megapromet“, koja namjerava da proširi kapacitete svoje prodavnice.

U dopisima iz Opštine piše kako je na toj parceli, umjesto samoposluge važećim Detaljnim urbanističkim planom „ Bečići“, predviđena izgradnja hotela i to od 6.048 kvadrata bruto građevinske površine, dok je preporučena spratnost do 12 etaža.

Mehmed Kolarević, čija je građevinska kompanija „14. septembar“ gradila brojne stambene zgrade kako u Petrovcu, tako i u Budvi, jedan je od uspješnijih graditelja.

Bonus video: