Miloš Bojanić nije uplatio ni cent, a obećao 5.000 eura Domu u Bijeloj

Bojanić je u više navrata obavještavao Dom da još uvijek nije isplaćen od strane kompanije PINK.
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.04.2011. 16:11h

Miloš Bojanić, ni nakon 10 mjeseci od pobjede na rijaliti programu "Farma", nije uplatio obećanih 5.000 eura dječjem domu "Mladost" u Bijeloj.

Dječji dom "Mladost" u obavještenju poslatom "Vijestima" navodi da je početkom ljeta 2010. godine, nakon okončanja rijaliti šoua "Farma" na tv PINK, Miloš Bojanić, pobjednik tog programa, kontaktirao dom i informisao ih o odluci da dio svoje nagrade u iznosu od 5.000 eura donira toj ustanovi.

"S obzirom da je g-din Bojanić o ovoj svojoj odluci obavijestio sve medije, naša ustanova je tokom nekoliko narednih mjeseci bila pod pritiskom mnogobrojnih medija da li je uplata bila izvršena" kaže se u saopštenju.

"U mnogobrojnim kako ličnim tako i telefonskim kontaktima koje smo sve do nedavno imali sa g-dinom Bojanićem, isti nas je stalno obavještavao da još nije isplaćen od strane kompanije PINK, te da će čim novac dobije, ispuniti svoje obećanje i uplatiti novac.

U saopštenju koje je potpisao direktor Borislav Đukanović, se mole mediji da u cilju tačnog informisanja javnosti, kako Crne Gore, tako i regiona, kontaktiraju Miloša Bojanića, kako bi objasnio razloge svoj postupanja u konkretnom slučaju.

Bonus video: