Milovac pozvan na informativni razgovor zbog postavljanja table

Tabla je postavljena nakon okupljanja aktivista Građanskog fronta ispred Ustavnog suda, policajci koji obezbjeđuju sud su je sklonili nakon nekoliko minuta
14 komentar(a)
Dejan Milovac, Ustavni sud, Foto: Boris Pejović
Dejan Milovac, Ustavni sud, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 12.07.2012. 13:55h

Zamjenik izvršnog direktora MANS-a Dejan Milovac pozvan je na informativni razgovor u Područnu jedinicu policije Podgorica zbog postavljanja na zid Ustavnog suda Crne Gore table na kojoj piše "Ustavni sud Prve familije", saopšteno je iz MANS-a.

Tabla je postavljena nakon okupljanja aktivista Građanskog fronta ispred Ustavnog suda, policajci koji obezbjeđuju sud su je sklonili nakon nekoliko minuta.

"Dvojica uniformisanih policajaca došli su oko 13.30 časova u prostorije MANS i pozvali Milovca da da izjavu, ne saopštavajući mu razloge. Nakon njegovog insistiranja na odgovoru zbog čega je pozvan u policiju, službenici su pozvali telefonom kolege i zatim saopštili da je to zbog postavljanja table", navodi se u saopštenju MANS-a.

Saopšteno je da su pozivi na policijska saslušanja, kao i u slučaju svadbe Safeta Kalića, javne akcije ispred Vlade kada je Vanji Ćalović kada je napisana prekršajna prijava zbog kršenja javnog reda, te saobraćajni prekršaj vozaču kamiona koji se koristi na Građanskim protestima, samo je providni pokušaj zastrašivanja i odvraćanja MANS-a od prozivanja onih koji pljačkaju građane Crne Gore.

Informativni razgovor sa Dejanom Milovcem biće obavljen u ponedjeljak.

Bonus video: