Mobilni telefon, pametni sat i tablet do 50% jeftiniji uz “Vijesti”

Čak i oni koji ranije nisu imali dodira sa „Android“ telefonima, veoma lako će se navići na korišćenje tog operativnog sistema na „Prixton“ smartfonu
67 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.11.2015. 07:25h

Cijena je ono što koči većinu korisnika da se odluči za kupovinu pametnih uređaja. „Vijesti“ vam zato nude mogućnost da postanete vlasnici pametnog uređaja, a da i ne osjetite udarac po džepu. Pametni telefon, dijagonale 5 inča snižen sa 169,90 na 99,90 eura, tablet uređaj sa 3G funkcijom koji može da posluži i kao telefon snižen sa 129,90 na 79,90 evra, kao i pametni sat, apsolutni hit u svijetu snižen sa 139,90 na 64,90 eura. Sigurno je da se tehnološki giganti svakodnevno utrkuju performansama i dizajnom svojih pametnih uređaja, ali kada dođe red da se pohvale cijenom, malo ko od njih ostane glasan.

Razlog tome je što pametni telefoni poznatih brendova nerijetko koš̌taju i više stotina eura, što za prosječnog potrošača predstavlja nemoguću investiciju. Stoga većina ljudi odustaje od kupovine ili se odluči za one modele koji ne spadaju u kategoriju pametnih uređaja.

Međutim, španski brend „Prixton“ odlučio je da upravo cijena bude najveći adut njihovih uređaja, tako da oni postanu dostupni široj potrošačkoj populaciji. Umjesto da izdvajate nekoliko desetina, pa i više stotina eura, „Vijesti“ vam nude da idete u korak s vremenom i kupite smartfon „Prixton“ za samo 99,90 eura, što je izuzetno povoljna cijena za karakteristike koje posjeduje ovaj telefon.

U svijetu u kojem se danas sve odvija na internetu, a malo šta u stvarnom životu, posjedovanje smartfona postalo je imperativ, prvenstveno kod mlađih ljudi. Njima je najbitnije da jednim klikom pristupe svojim profilima na društvenim mrežama - što brže okače tvit, status na Fejsbuku ili fotografiju na Instagram. Sa karakteristikama i performansama koje „Prixton“ pruža, pristup tim aplikacijama jednostavan je kao i na bilo kojem, najčešće dosta skupljem, smartfonu sa „Android“ platformom. Posle cijene, najveći adut „Prixtonovog“ pametnog telefona, tablet i pametnog sata, svakako predstavlja jednostavnost i lakoća korišćenja.

„Prixton“ predstavlja idealan spoj cijene i kvaliteta

Čak i oni koji ranije nisu imali dodira sa „Android“ telefonima, veoma lako će se navići na korišćenje tog operativnog sistema na „Prixton“ smartfonu.

Pored mladih koji će biti oduševljeni lakoćom pristupa svojim profilima, podjednako lako će se snalaziti i stariji korisnici, kojima će jedan dodir prstom biti dovoljan da pristupe sadržajima koji ih zanimaju - poput vijesti.

Zbog ovih jednostavnih i korisnih karakteristika, uz prethodno spomenutu cijenu, „Prixton“ predstavlja idealan spoj cijene i kvaliteta.

Pozovite naš kol-centar ili jednostavno pošaljite mail na rezervacije@vijesti.me i ostavite vaše podatke Ime, prezime, adresu isporuke, koji uređaj želite i kontakt telefon.

Pet koraka do uređaja po nevjerovatno niskim cijenama

1. U “Vijestima” od ponedeljka 16. novembra pronađite talon za lijepljenje kupona.

2. Svakoga dana od utorka 17. novembra do petka 20. novembra pronađite kupon na naslovnici “Vijesti” i zalijepite ga na talon.

3. Ukoliko ste propustili neki kupon, u subotu 21. novembra pronađite džoker koji mijenja bilo koji propušteni kupon.

4. Rezervišite/Poručite uređaj na 069 599 060Ili pošaljite porudžbinu na mail: rezervacije@vijesti.me i ostavite: Ime, Prezime, adresa za isporuku, kontakt telefon i željeni proizvod

5. Sačekajte kurira koji će Vam donijeti uređaj, a Vi njemu predati talon i na taj način ostvariti pravo na kupovinu uređaja po nevjerovatno niskim cijenama.

Galerija

Bonus video: