Mugoši odali priznanje na jubileju ustanove na Kakarickoj gori

Među zaslužnim pojedincima su se, osim Mugoše, našli i dr Borislav Mitrić, Miomir M. Mugoša, Snežana Mijušković i Ljubiša Bošković
232 pregleda 10 komentar(a)
Miomir Mugoša, Filip Vujanović, Ivan Vuković, Foto: Luka Zeković
Miomir Mugoša, Filip Vujanović, Ivan Vuković, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 12.09.2018. 17:52h

Bivši gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša dobio je priznanje Javne ustanove za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci, kao jedan od pojedinaca koji je omogućio formiranje i uspješan rad ove institucije.

Priznanje i simbolična nagrada uručena je Mugoši juče tokom svečanosti na kojoj je obilježena decenija postojanja Javne ustanove na Kakarickoj gori. Aktuelni gradonačelnik Ivan Vuković se u svom govoru zahvalio Mugoši na čiju inicijativu je 2008. godine, ova ustanova osnovana kao i Ministarstvu rada i socijalnog staranja i Ministarstvu zdravlja.

Mugoša je u posljednje vrijeme u žiži javnosti zbog optužnice kojom se tereti za zloupotrebu službenog položaja u predmetu „Carine“, zbog čega je država, navodno, oštećena za skoro sedam miliona eura.

Među zaslužnim pojedincima su se, osim Mugoše, našli i dr Borislav Mitrić, Miomir M. Mugoša, Snežana Mijušković i Ljubiša Bošković.

Pored pojedinaca nagrade su uručene i predstavnicima institucija, Glavnom gradu, Institutu za javno zdravlje, Urgentnom centru, Domu zdravlja, KIC-u “Budo Tomović”, NVO „Preporod“, Konjičkom klubu “Budućnost”, Kros-parku “Zlatica” i Organizaciju LDS charities. M. Đ.

Bonus video: