Na Cetinju održan božićni koncert

Naime, nakon sinoćnjeg nastupa „Tropico Benda“ večeras je u Prijestonici upriličen koncert hrvatskog pop sastava „Colonia“
51 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 08.01.2014. 20:01h

Na Dvorskom trgu na Cetinju, večeras je održan božićni koncert. Manifestacija koja polako prerasta u tradiciju, ove godine raspoređena je na dvije večeri.

Naime, nakon sinoćnjeg nastupa „Tropico Benda“ večeras je u Prijestonici upriličen koncert hrvatskog pop sastava „Colonia“, koji je izazvao izuzetno interesovanje brojnih posjetilaca. Koncert, koji je održan pred ispunjenim Dvorskim trgom, trajao je gotovo dva i po sata.

Za to vrijeme, članovi sastava „Colonia“ podsjetili su prisutne na brojne hitove koji su obilježili 18 godina njihovog rada - počev od svojih prvih melodija, sve do onih sa posljednjeg albuma. Organizaori navode da je večerašnjem koncertu prisustvovalo više od šest hiljada posjetilaca.

Koncerte posjetio veliki broj mladih

Time je dva božićna koncerta na Dvorskom trgu ispratilo više od 10 hiljada posjetilaca, među kojima i znatan broj gostiju iz svih krajeva Crne Gore, pri čemu su večerašnjem koncertu prisustvovali i posjetioci iz susjednih zemalja.

Iz turističke organizacije Prijestonice Cetinje saopšteno je da su smještajni kapaciteti na Cetinju tokom protekla dva dana bili puni, a da je prevoz na Božićni koncert, posredstvom agencija, bio obezbijeđen iz Budve, Nikšića i drugih crnogorskih gradova.

Galerija

Bonus video: