Na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje uručene diplome studentima

Čestitajući studentima na uspješno završenim studijama Popović se osvrnuo i na doprinos fakulteta sportu, nauci i istraživačkom radu
99 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 23.12.2015. 12:24h

Na nikšićkom Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje svečano su uručene diplome studentima koji su ove godine diplomirali na osnovnim i posdiplomskim studijama.

„Svrha našeg rada je promocija nauke i istraživanja u sportu, sa posebnom pažnjom da se to približi široj, ne samo sportskoj populaciji”, kazao je dekan fakulteta, doc.dr Stevo Popović.

Čestitajući studentima na uspješno završenim studijama Popović se osvrnuo i na doprinos fakulteta sportu, nauci i istraživačkom radu.

“Više smo mi uradili u nauci nego ustanova za to od države osnovana koja iz nje nesuvislo i neopravdano povlači milionske iznose, da bi u njoj lako i parazitarno preko tuđih leđa trošili novac. Svjedoci smo da se bar zadnjih 15 godina nijesu javno izjasnili ni po jednom jedinom pitanju od državnog interesa čuvajuci sebe u hladovini svoga nerada“, prekorio je Popović.

Diplome su uručene studentima koji su diplomirali na studijskim programima fizička kultura, sportski novinar i sportski trener, kao i njihovim kolegama sa specijalističkih i magistarskih studija.

Galerija

Bonus video: