Na sjednici Nacionalne komisije pustiti snimak Kalićeve svadbe

Ćalović je Markovića zamolila i da obezbijedi tehničke uslove da se na narednoj sjednici Nacionalne komisije pusti taj video snimak
69 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.07.2011. 13:15h

Izvršni direktor MANS-a i član Nacionalne komisije za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala Vanja Ćalović zatražila je od predsjednika tog tijela, Duška Markovića, da omogući da se na narednoj sjednici Komisije pusti snimak svadbe Safeta Kalića.

Ona je Markoviću dostavila potreban materijal, kako bi mogli da održe posebnu tematsku sjednicu, "posvećenu povezanosti visokih funkcionera Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) sa šefovima organizovanih kriminalnih grupa".

Ćalović je dostavila CD na kom se nalazi video snimak dijela svadbe Kalića koji je, navodi se, dostupan i na internet prezentaciji Jutjub /Youtube/.

"Molim Vas da ovaj video snimak dostavite svim članovima Nacionalne komisije, a posebno direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću i Vrhovnoj državnoj tužiteljici Ranki Čarapić, jer su oni jedni od rijetkih u Crnoj Gori koji, po sopstvenom priznanju, nisu bili u prilici da se sa ovim snimkom upoznaju", navela je Ćalović u dopisu.

Ona je Markovića zamolila i da obezbijedi tehničke uslove da se na narednoj sjednici Nacionalne komisije pusti taj video snimak.

"Kako bismo imali neophodne uslove da raspravljamo o vezi između visokih funkcionera ANB-a sa šefovima organizovanih kriminalnih grupa", navela je Ćalović.

Bonus video: