Na sjeveru smanjena vidljivost

Zbog izgrađnje prolaza za pješaka u Dobroti, promijenjen je režim saobraćaja, i potrebno je poštovati postavljenu signalizaciju
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Savo Prelević
saobraćaj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.10.2012. 06:37h

Na putevima u Crnoj Gori se saobraća nesmetano, ali je na sjeveru uz riječne tokove i duž kotlina vidljivost mjestimično smanjena zbog magle, saopštili su iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane u toku je rekonstrukcija tunela Tivran, zbog čega se saobraćaj obustavlja u vremenu od 9 do 11 sati i od 15 do 17 sati.

Na dionici Jaz-Budva, na magistralnom putu M-2 Lepetani-Petrovac u mjestu Mogren zbog sanacije kosine, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Jednom saobraćajnom trakom naizmjenično se saobraća na putu Šćepan Polje-Plužine kod tunela 50, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Špiljani, zbog sanacije mosta tmušići II, kao i na putu Debeli Brijeg-Kamenari zbog sanacije klizišta u Baošićima.

Na magistralnom putu M-2 Mojkovac-Ribarevine je, zbog sanacije mosta Uloševina, promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Iz AMSCG su naveli da će se 30. oktobra od 12 do 16 sati izvoditi minerski radovi zbog proboja puta Cijevna Zatrijevačka - Granica sa Albanijom.

Zbog izgrađnje prolaza za pješaka u Dobroti, promijenjen je režim saobraćaja, i potrebno je poštovati postavljenu signalizaciju.

Bonus video: