Na sjeveru smanjena vidljivost

Jednom saobraćajnom trakom naizmjenično saobraća se na dionicama Šćepan Polje-Plužine kod tunela 50
0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Luka Zeković
saobraćaj, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 22.11.2012. 07:43h

U Crnoj Gori se saobraća bez vanrednih ograničenja, jedino magla samanjuje vidljivost po kotlinama i duž rijeka na sjeveru, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Na magistralnom putu Ribarevina-Berane u toku je rekonstrukcija tunela Tivran, zbog čega se saobraćaj obustavlja u vremenu od 9 do 11 sati i od 15 do 17 sati.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj će potpuno biti obustavljen. U tom periodu sapbraćaće se putem preko Tivta.

Na magistralnom putu M-2 u mjestu Dobrota, zbog izgradnje prolaza za pješake, saobraćaće se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom lokalnim putem kroz Dobrotu.

Saobraćaj za sve vrste motornih vozila biće zatvoren do 21. novembra na starom putu Podgorica-Danilovgrad, poslije skretanja za Malo brdo na desnoj traci, zbog pripremnih radova za izgradnju potpornih zidova. U tom periodu saobraćaće se za naizmjenično jednom kolovoznom trakom.

Na dionici Jaz-Budva, na magistralnom putu Lepetani-Petrovac u mjestu Mogren zbog sanacije kosine, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Jednom saobraćajnom trakom naizmjenično saobraća se na dionicama Šćepan Polje-Plužine kod tunela 50, na magistralnom putu Debeli Brijeg-Lamenari, uslijed sanacije klizišta u mjestu Kumbor.

Na magistralnom putu na dionici Murino-Bjeluha-Čakor zbog sanacije oštećenja trupa puta odobrava se obustava saobraćaja za sve vrste vozila ne dužem od 30 minuta, kao i zabrana saobraćaja za teretna motorna vozila u do 1. decembra.

Bonus video: