Nadbiskup barski monsinjor priredio tradicionalni Božićni prijem

Među zvanicama na prijemu bili su predsjednci opština Bar i Ulcinj Dušan Raičević i Ljoro Nrekić
895 pregleda 1 komentar(a)
Sa prijema, Foto: Radomir Petrić, Radomir Petrić
Sa prijema, Foto: Radomir Petrić, Radomir Petrić
Ažurirano: 25.12.2018. 20:37h

Nadbiskup barski monsinjor Rok Đonlešaj priredio je večeras tradicionalni Božićni prijem u prostorijama Biskupskog Ordinarijata.

Monsinjor Đonlešaj je čestitao Božić sveštenstvu, časnim sestrama i vjernicima Nadbiskupije, a posebno je pozdravio nadbiskupa barskog u mirovini, monsinjora Zefa Gašija „koji je nedavno obilježio 20 godina od dolaska na mjesto nadbiskupa“ .

Među zvanicama na prijemu bili su predsjednci opština Bar i Ulcinj Dušan Raičević i Ljoro Nrekić, potpredsjenica opštine Bar mr Tanja Spičanović, bivši predsjednik barske Opštine dr Zoran Srzentić, barski protojerej stavrofor Slobodan Zeković, glavni imam barski Muidin ef. Milaimi, ambasador Poljske u Crnoj Gori Artur Dmohovski i pomoćnik direktora Uprave za dijasporu u MVPEI mr Ivan Jovović.

Na prijemu su bili i direktor JP Kulturni centar Bar Ćazim NIkezić, predsjednici barskih nevladinih organizacija „Zupci prodakšn“ i HKD „Sveti Jeronim“ mr Ilija Vukotić i Vladimir Marvučić, predstavnici barske privrede i nevladinog sektora.

Galerija

Bonus video: